‘De Poort’ Deze prachtige entree (met volledig aanzwengelbare raders) is gemaakt door de buren van het uitvindersgilde [hier klikken].

Een groot deel van de installaties en doeken is gemaakt door Tata Firmus AKA PRUT AKA Rutger. Deze super circulaire kunst is veelal gemaakt van restmaterialen, mannequins en aude audioapperatuur. Tata Firmus is een enigma, dat betekent dat je hem niet zomaar online (of in levende lijve) terug kan vinden. Wil je graag één van zijn werken thuis of heb je een opdracht voor hem, stuur ons gerust een mail.

Ja, ook deze is van Tata Firmus.

Ja! Uiteraard is dit ook een PRUT

War Moose door Louis Engel Dit is een werk van Louis. Ja, das die drukke vrolijkerd die in onze keuken rondwervel. Je kent hem, die gast die altijd een glimlach op zijn bek heeft alsof hij iets in zijn schild voert. Het mooie is, hij voert ook altijd iets in zijn schild. Als ie geen vlierbloesemsiroop aan het maken is (met zijn mythische compagnon de Vlierenfluiter), dan staat ie wel met zijn kwast op een doek te zwaaien. Dat zien we graag. Dat zien we elke dag! Dit prachtwerk van een Eland stelt zichzelf immer ten toon aan de mooie houten muur naast de trap. Wil je een werk van Louis? Mail ons gerust.

Dit is ‘X-Ray Nijn’ door Poernaka. Poernaka verblijft ook op het Hof van Cartesius. Meer over hem kun je hier [klik] vinden.

‘World United in Diversity’ door Ward Schepman. Ward stelt verschillende werken op verschillende tijden ten toon in Warmoes. Dit werk is ‘Sweden’ geinspireerd op de muziek en het land, je raadt het, Zweden. Wards werk laat zich beschrijven als ‘Abstract intuitief Art’. Meer weten over dit werk of deze serie [klik hier]

Het grote wolkenbeest in het midden is getiteld ‘Giraf’ en is gemaakt door Ruben Scheuermann. Ruben staat ook in de keuken. De twee zwarte doeken met de portretten zijn wederom van Tata Firmus en de Genderfant is van eerder genoemde Poernaka.

Deze taplenzen zijn gemaakt door BoterBoter AKA Luc Loois. Hij doet meer vormgeving voor de Warmoes. De hele insta staat er vol mee. Bij deze hebben jullie ook een nieuw woord geleerd: taplenzen. Mooi woord toch?

Deze is ook gemaakt door BoterBoter, wat een vent.